En tradisjonsrik familiebedrift

Det er nærmere 80 år siden Kjell Mørk satset på en karriere innen bygg. Bedriften ble etablert i 1946, og siden starten har firmaet vokst til rundt 30 ansatte. Gjennom de snart 80 årene har samtlige generasjoner vært involvert i driften. Sønnene til Mørk, Arne og Egil, tok over roret etter faren. Idag er det tredje generasjon, Christopher og Jonas,  som står for den daglige driften.

 

Sentrale bygg

Gjennom årenes løp har Kjell Mørk AS vært med på mange sentrale bygg i Sarpsborg. EPA, meieriet på Hafslund, Ingeniørhøgskolen (HIØ) og en av fløyene på sentralsykehuset er noen eksempler. Firmaet har også vært med på andre prosjekter som ikke er like synlige for allmennheten. I 1992 la vi en 2600 meter lang avløpsledning på elvebunnen fra Furuholmen til Jelsnes renseanlegg.

 

Tillit

Det viktigste for oss er at kunden er fornøyd. Gode, fruktbare relasjoner skaper gjensidig tillit, og gjennom kontinuerlig samarbeid under byggeprosessen legger vi stor vekt på oppfølging.

Fra idé til virkelighet

Entreprenør Kjell Mørk AS består av en byggmesteravdeling. Hos oss blir du tatt imot av kompetente medarbeidere som gjennom mange ulike prosjekter har opparbeidet seg bred erfaring. Vi har en liten administrasjon, dette gjør oss fleksible og effektive. Det er ikke hver dag men realiserer byggeplaner. Nøye planlegging er viktig, og arbeidet skal utføres etter planen og til avtalt tid og pris.

 

Byggavdeling med bred kompetanse

Byggavdelingen har gjennom en årrekke rehabilitert og omformet flere bygg. Det meste kan ombygges, og vi tar gjerne jobben. Vår byggavdeling har spesialisert seg på rehabilitering av private bygg, næringsbygg og offentlige bygg. Bygg som skal omgjøres for et annet virke, er et av områdene vår byggavdeling håndterer. Offentlige og industrielle bygg trenger ofte utvidelser; vi kan tilby totale løsninger for påbygg.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle